Over ons

Team Spar van Buel

Spar van Buel is meer dan een buurtsuper. Door het aanbieden van aanvullende diensten en services wil Spar van Buel als lokale supermarkt net even iets extra’s betekenen voor u als klant.

Dagelijkse boodschappen en aanvullende diensten

U kunt bij ons terecht voor uw dagelijkse boodschappen, waaronder vers vlees, een uitgebreid assortiment groenten & fruit en dagelijks vers brood en gebak van Bakkerij Puts. Elke week hebben wij een aantal scherpe aanbiedingen, die u terug kunt vinden in de Spar folder. Daarnaast beschikken wij over een PostNL servicepunt voor ophalen en afgifte van post & pakketten en een stomerijservice voor het reinigen van uw kleding. Ook zijn wij verkooppunt van de VVV-bon en andere giftcards. Wilt u iemand verrassen met een levensmiddelenpakket of fruitschaal? Wij zorgen dat uw pakket op het gewenste moment klaar staat.

Barbecueservice

Ter aanvulling op deze diensten beschikken wij over een barbecueservice. U kunt bij ons terecht voor een compleet verzorgde barbecue, die wij desgewenst bij u thuis bezorgen. Voor meer informatie over de barbecuepakketten, klik hier.

Feestpakketten

Ook komen we graag tegemoet aan alle ondernemers onder ons. Zo hebben wij al een jarenlange ervaring in het verzorgen van kerstpakketten. In 2012 hebben wij ons feestpakkettenconcept volledig vernieuwd. U heeft nu keuze uit compleet samengestelde pakketten met ieder een eigen thema en passend binnen elk budget. Zo maken wij het voor u makkelijker om een keuze te maken. Bijna elk pakket bevat, naast een divers aanbod van levensmiddelen, een duurzaam product waar uw medewerkers nog jarenlang plezier van zullen hebben. Klik hier voor meer informatie. 

Wellicht heeft u de weg naar onze winkel al gevonden. Zo niet, dan hopen wij ook u in de toekomst in onze winkel te mogen begroeten.

Wij zijn u graag van dienst!

Team Spar van Buel