Kerstpakket

Kerstpakketten

De Kerstdagen staan weer voor de deur... De meest sfeervolle tijd van het jaar breekt weer aan. Heeft u er al over nagedacht waarmee u uw medewerkers en/of relaties dit jaar gaat verrassen?

Onze brochure helpt u bij het maken van uw keuze. Sinds enkele jaren zijn wij een nieuwe weg ingeslagen met ons aanbod van kerstpakketten. Zo bevat elk pakket naast allerlei lekkernijen ook een leuk geschenk waar de ontvanger nog jarenlang plezier van heeft. Wij hebben ook dit jaar weer ons uiterste best gedaan om de leukste en mooiste geschenken te selecteren en een divers assortiment van kerstpakketten samen te stellen.

In onze brochure vindt u ons assortiment voor de komende feestdagen. Uiteraard bent u ook vrij om uw eigen pakket samen te stellen. Kom gerust eens langs in onze winkel om uw wensen te bespreken. 

>> Klik hier om onze brochure te downloaden.

Bezorgservice
Wij begrijpen dat u het als ondernemer al druk genoeg heeft. Als extra service bezorgen wij de door u bestelde pakketten graag bij u thuis of op de zaak. 

Bestellen?
Heeft u een keuze kunnen maken uit onze pakketten? Bestellen kan telefonisch via telefoonnummer 0492-341308 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Mist u iets in ons aanbod? Laat het ons dan weten!